Bagà projecta el film ‘La Revolución de los Ángeles’, aquest dijous

Bagà projecta aquest dijous, 21 d’agost, el film ‘La Revolución de los Ángeles’, una ficció contra la corrupció i les injustícies del sistema. Fa una crida a la reflexió sobre els límits de la situació que estem vivint. La trama comença quan malalts terminals assassinen polítics corruptes.

Aquest audiovisual, el primer capítol del què podria ser una sèrie, ha dit l’actor Robert Manrique, ja s’ha presentat en diferents ciutats i poblacions catalanes i també de l’estat espanyol. Ara arriba al Berguedà i concretament a Bagà, on Manrique hi té vincles i amistats.

‘La Revolución de los Ángeles’ es basa en la novel·la que porta el mateix títol i que ha escrit el periodista Javier Silvestre. El film es podrà veure demà, dijous, a les 10 de la nit a la Plaça Galceran de Pinós. Serà una sessió de cinema a la fresca que “convidarà a la reflexió”, ha dit Robert Manrique en una entrevista a Ràdio Berga.

[soundcloud]https://soundcloud.com/aqui-bergued/entrevista-a-un-dels-actors-del-film-robert-manrique[/soundcloud]

X