El pregó a càrrec de l’alcalde de Berga i la festa del pubillatge seran els primers actes de la Festa Major de la Valldan

El pregó de Festa Major a càrrec de l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, encetarà avui divendres, 22 d’agost, la Festa Major de la Valldan. El pregó es farà a les 9 del vespre a la plaça de l’escola, coincidint amb la trobada de pubilles i hereus i proclamació dels de la Valldan. També actuarà el grup Panxocontents, i seguidament, festa jove amb el grup Artista Convidat.

Les activitats es reprendran demà, dissabte, amb jocs de cucanya a les 6 de la tarda. A les 10 de la nit, caminada nocturna amb sortida des del pati de l’escola.

Diumenge, 24 d’agost, la colla de geganters i grallers de Montmajor protagonitzaran la cercavila que començarà a 2/4 d’11 del matí, amb sortida des de la plaça de l’Hostal del Bou i arribada a Sant Bartomeu. A les 11, ofici solemne i processó a Sant Bartomeu. A les 12, cercavila de tornada. A continuació, sardanes amb la Cobla Pirineu. I a les 7 de la tarda, ball amb Cafè Trio a la plaça de l’escola.

Dilluns i dimarts, 25 i 26 d’agost, hi haurà els darrers actes de la Festa Major de la Valldan. Dilluns, a les 10 del matí, xocolatada i espectacle infantil amb Dani Màgic, a la plaça de l’escola. I a les 7 de la tarda, al mateix lloc, ball amb Pep i Maria José.

I dimarts, posarà el punt final a la festa d’aquest sector de Berga un sopar popular a la plaça de l’escola, a partir de les 9 del vespre.