Mobilitat Berguedà

Economia

El Berguedà frega el 100% d’ocupació a les cases rurals durant l’agost

L’ocupació turística a les cases rurals del Berguedà ha remuntat l’estiu amb el mes d’agost. Mentre que el juliol ha sigut més fluix respecte altres anys, el mes d’agost ha sigut “igual de bo o millor que anys anteriors”, arribant “pràcticament al 100% d’ocupació”, tal com ha explicat a Ràdio Berga Jordi Pellicer, president de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà.

Pellicer ha assegurat que el mes d’agost ha anat “força bé”, sobretot en les tres primeres setmanes. Pel que fa a la darrera setmana, “ha costat més d’omplir i han quedat algunes cases que només han pogut omplir el cap de setmana”. Respecte altres anys, el president ha assegurat que l’estiu ha sigut “força positiu”, tot i el mes de juliol, sobretot les dues primeres setmanes, i assegura que “tenim marge per millorar”.

Pellicer també ha explicat que “la crisi es nota, sobretot amb el client català o espanyol”, mentre que “en el client estranger, tot i que potser gasta menys, no s’ha notat massa, no han notat tant la crisi ni de bon tros”, ha assegurat.

Cases rurals Ocupació turística

Estic amb tu

Comentaris