Berga, Societat

La campanya ‘És bàsic’ reparteix lots de material escolar a 175 infants de famílies necessitades de Berga

175 infants de Berga de famílies amb necessitats es beneficiaran de lots de material escolar que s’ha pogut recollir gràcies a la col·laboració dels ciutadans que han respost a la crida de l’Ajuntament de Berga, Càritas i Creu Roja. Per segon any consecutiu s’ha dut a terme la campanya ‘És bàsic’, per tal d’evitar desigualtats a l’escola i que tots els nens i nenes puguin començar el curs amb motxilla, estoig, colors, retoladors…

La resposta d’enguany ha estat inferior a la de l’any passat i per això l’Ajuntament de Berga ha fet una aportació de material escolar per tal de complementar tot allò que s’havia rebut en els diferents punts de recollida i poder cobrir les necessitats existents. A més, també s’ha comptat amb aportacions econòmiques de persones a títol individual.

En la campanya ‘És bàsic’ ha estat clau la col·laboració dels comerços adherits, de les AMPA de les escoles de Berga, de les entitats socials, dels centres educatius, de l’Ajuntament de Berga, i de totes les persones anònimes que han contribuït a aportar material i han fet possible que tots els infants comencin dilluns el curs escolar amb el material bàsic, fomentant així la igualtat amb la resta de companys de classe.

Estic amb tu

Campanya És Bàsic Material escolar

Comentaris