Berga, Societat

Afectacions de trànsit a Berga en motiu de la Berga Bolet al carrer Major i entorns

En motiu de la Berga Bolet d’aquest cap de setmana, 4 i 5 d’octubre, hi haurà algunes afectacions de trànsit a la ciutat, segons informa l’Ajuntament de Berga.

Aquest divendres, 3 d’octubre, de les 7 del matí a les 12 de la nit estarà prohibit circular i estacionar vehicles per muntatge de carpes i actes a la plaça Doctor Saló, a la plaça de Sant Pere, a la plaça del Forn, a la plaça Sant Joan, a la plaça de Les Fonts i a la plaça Maragall.

Dissabte dia 4, i diumenge 5, estarà prohibida la circulació i l’estacionament de vehicles a la zona on s’hi faran els actes de la Berga Bolet: plaça Doctor Saló, la plaça de Sant Pere, la plaça del Forn, la plaça Sant Joan, la plaça de Les Fonts, la plaça Maragall, carrer Mossèn Comelles i la Ronda Queralt des del Passeig de les Estaselles fins a la Ronda Moreta. Dissabte la prohibició és de les 7 del matí a les 12 de la nit. I diumenge, de les 7 del matí a les 8 del vespre.

A més, diumenge hi haurà altres afectacions viàries en motiu dels focs artificials i la cremada de la falla. De les 5 de la tarda a les 11 de la nit no es podrà ni circular ni aparcar a la plaça de la Creu, al Passeig de la Pau, al Carrer del Roser des de la plaça de la Creu fins al carrer Cervantes, i al carrer Gran Via des del carrer Cervantes fins al carrer de Barcelona.

Estic amb tu

Comentaris