Berga, Societat

Arxiven la causa oberta contra els tres voluntaris del Multireferèndum a Berga

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Berga ha ordenat el sobreseïment provisional i l’arxiu de la causa oberta contra tres dels voluntaris que van participar en l’organització i celebració del Multireferèndum a Berga els passats dies 24 i 25 de maig.

El jutge considera provat que els encausats van participar en les meses del Multireferèndum però descarta la comissió de cap delicte electoral en considerar que la iniciativa no pretenia interferir en les eleccions europees. Segons la interlocutòria, tots els temes que s’hi tractaven “tenen dimensió territorial circumscrita a Catalunya” i, a més, “no estan plantejades per cap partit polític elegible en les eleccions europees del 25 de maig”. Segons el jutge, l’objectiu de la iniciativa era “fer partícip la ciutadania que viu a Catalunya de qüestions de naturalesa social que afecten la comunitat”.

Estic amb tu

Comentaris