Berga, Societat

El barri del Tossalet de les Forques de Berga lliura 130 kg d’aliments a Càritas

L’Associació de Veïns del Tossalet de les Forques,de Berga, ha lliurat a Càritas Parroquial de Berga 130 quilos de productes alimentaris.

Són aliments que es van recollir a mitjans de setembre, per la festa del barri, per col·laborar amb Càritas. L’any passat ja es va apostar per aquesta recollida de menjar i aquest any els veïns del Tossalet han repetit la iniciativa, que s’ha tancat amb èxit.

Els 130 quilos de productes els va lliurar fa uns dies el president de l’associació, Jordi Travé, a Josep Vidal, que fins ara era el president de Càritas (ara ha passat el relleu a Glòria Simon). Oli, llet, galetes, pasta, conserves i altres aliments bàsics i necessaris que serviran per ajudar a totes aquelles famílies de Berga amb problemes econòmics.

El president del l’associació de veïns del Tossalet ha agraït la col·laboració i solidaritat de tots aquells que van fer la seva aportació per la causa. També ha agraït la tasca de Josep Vidal al capdavant de Càritas Berga al llarg de cinc anys; i ha desitjat sort a Glòria Simon, la nova presidenta.

Estic amb tu

Comentaris