Cultura

L’exposició itinerant de la Patum viatja a Prat de Comte, aquest dissabte

L’exposició itinerant de la Patum fa parada aquest dissabte, 4 d’octubre, a Prat de Comte (Terra Alta).

La mostra, que ha recorregut ja diferents municipis catalans, ja es va concebre per divulgar i difondre la festa màxima de la ciutat arreu del món, incidint en els seus aspectes històrics, sociològics i culturals, de manera que els visitants puguin fer-se una idea el màxim aproximada possible de què és La Patum.

Fins a dia d’avui, aquesta exposició ja ha visitat els municipis de Vilafranca del Penedès, Súria, Granollers, Cervera i Banyoles. Actua d’ambaixadora de la Patum i de Berga.

Ara, fins al 12 d’octubre l’exposició itinerant de La Patum es pot visitar al Centre de visitants del Parc Natural dels Ports. Els horaris de visita seran els dies 4, 8, 9 i 10 d’octubre de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda; el dia 5, de 9 del matí a 1 del migdia; i els dies 11 i 12, de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre.

La presència d’aquesta exposició a Prat de Comte, s’emmarca dins la XIII Festa de l’Aiguardent que se celebrarà en aquesta població el cap de setmana de l’11 i el 12.

Estic amb tu

Comentaris