Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha guanyat 3 a 2 a L’Escala en un partit molt disputat.

L’Avià va ser capaç de guanyar a un rival complicat que ocupa posicions capdavanteres a la classificació després d’una gran segona meitat que va servir per remuntar el partit.

Joan Noguera va empatar el partit abans del descans després que l’Escala s’avancés als primers minuts de partit. A la represa, L’Escala va tornar a marcar aviat i l’Avià va haver de refer-se. Malgrat tot, Marcelo Luna va capgirar el marcador amb dos gols de falta directa que donaven el triomf als avianesos.

La victòria serveix a l’Avià per seguir amb la bona dinàmica resultadista de les últimes setmanes. Els avianesos són setens, amb 12 punts i un partit menys.

I de cara al proper cap de setmana, partit assequible a priori pels d’Avià, que s’enfrontaran com a visitants a la Gramanet Milan, actual cuer de la categoria amb només un punt.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella ha patit la seva tercera derrota consecutiva. En aquesta ocasió ha estat al camp del Bellavista Milan per un còmode 2 a 0 favorable als vallesans.

El Gironella va tornar a ser víctima d’uns primers minuts força fluixos en els quals el Bellavista va col·locar el 2 a 0 en el marcador. Amb un marcador tan favorable, els vallesans van cedir el control de la pilota al Gironella que va veure com el rival es tancava a darrera i evitava qualsevol complicació en defensa.

Els vallesans van ser capaços d’aguantar el resultat durant tot el partit sense permetre que el Gironella marqués cap gol i el 2 a 0 va ser definitiu.

Amb aquesta derrota, el Gironella s’allunya encara més de la part davantera de la classificació. Ara és 9è, amb 11 punts, a 7 del Tona, que és el líder actual.

I de cara al proper cap de setmana, els gironellencs s’enfrontaran com a locals al Tibidabo Torre Romeu, que aquestes alçades ocupa l’última posició de la classifació, amb 5 punts. Oportunitat d’or, doncs, per sortir d’aquesta mala dinàmica de resultats i tornar a enganxar-se a les posicions capdavanteres pel Gironella.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

 Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

El Futbol Sala Gironella Femení ha perdut en un final agònic davant l’Ordizia basc per 3 a 2.

Les basques van sortir molt més concentrades i en els primers minuts van aconseguir col·locar-se amb un 2 a 0 favorable que semblava encarrilar el partit i que posava les coses molt complicades al Gironella. Malgrat tot, les gironellenques van aconseguir retallar distàncies amb un gol de Pilar a la meitat del primer temps. A partir del gol, el Gironella va buscar un empat que no arribaria fins a la segona part.

Ja a la represa, al minut 33, una bona jugada individual d’Anna Costa suposava la igualada i posava els tres punts a l’abast de tots dos equips. En els darrers minuts de partit, tots dos conjunts van llançar-se a l’atac i van gaudir d’ocasions per decantar el marcador al seu favor. Malgrat tot, només les basques van ser capaces de marcar i va ser en un moment clau, en el darrer minut de joc, sense donar opció de reacció a un Gironella que segueix sense tenir sort en aquest inici de temporada.

Amb aquesta derrota, el Gironella segueix sense conèixer la victòria. El conjunt del Berguedà és cuer de la categoria amb cap punt dels 21 que s’han jugat fins al moment.

I la propera setmana, nova oportunitat per començar a puntuar per les gironellenques, que rebran la visita del Lacturale Gurpea Orvina, actual 12è classificat amb 5 punts.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

Entrevista a David Font, tresorer del club

El Futbol Sala Gironella Femení no està passant un bon moment. Els resultats no estan acompanyant en aquest inici de temporada i el conjunt gironellenc és cuer de la Primera Divisió espanyola en la seva 11a temporada a la màxima competició del futbol sala femení d’Espanya.

Malgrat tot, la temporada és llarga, tot just som a l’inici i el Gironella és un referent del món del futbol sala des de fa anys la qual cosa fa confiar a molts que aquesta dinàmica de resultats canviarà i l’equip podrà aspirar a posicions més altes. N’ha parlat a Ràdio Berga David Font, alcalde de Gironella i tresorer del Futbol Sala.

 

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga va estar apunt de guanyar al líder de la categoria però finalment va perdre per un ajustat 74 a 77 contra el Torrassa Collblanc B.

Amb aquesta derrota, els berguedans segueixen cuers de la categoria, amb un balanç d’1 victòria i 5 derrotes.

I de cara al proper cap de setmana, duel de necessitats a la part baixa de la classificació. El Bàsquet Berga jugarà a la pista del Club Bàsquet Vilatorrada, actual penúltim classificat amb un balanç idèntic als del Berguedà.

MOTOR

Trofeu Català de Quadresitència

El Moto Club Baix Berguedà juntament amb Canudas Motor Test van organitzar ahir diumenge la cinquena prova del Trofeu Català de Quadresitència. Consulta la notícia

X