L’ANC de Berga habilita un punt d’informació a Berga per respondre dubtes per a la consulta del 9-N

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga ha habilitat un punt d’informació per totes aquelles persones que tinguin dubtes i preguntes sobre la consulta de diumenge, 9 de novembre.

L’ANC vol posar facilitats a la ciutadania pel 9-N i per això aquesta setmana, cada tarda de 5 a 8, membres de l’assemblea fan parada a la plaça de Sant Joan i responen totes les demandes. En cas de pluja, es traslladen al vestíbul del Cinema Catalunya.

L’Assemblea respon qüestions com ara ‘On em toca anar a votar?’, resol dubtes de com s’ha de fer i altres interrogants. A més, al mateix punt d’informació també faciliten un llistat perquè s’hi apuntin aquelles persones que necessitin servei de mobilitat per poder anar votar aquest diumenge. En el cas de Berga hi haurà dos punts habilitats, l’IES Guillem de Berga i la Secció d’Institut Serra de Noet. En funció de quin sigui el domicili dels votants, caldrà anar a un o altre centre. Es pot consultar a la pàgina web http://www.participa2014.cat/onpucparticipar/. A banda del web, per a més informació es pot trucar als telèfons 012 o bé al 648 077 461.

Pancartes amb desitjos

A la parada que l’ANC munta aquests dies a la plaça Sant Joan de Berga, com a punt d’informació, també regalen pancartes de desitjos. Aquells que vulguin pancartes grogues per escriure com volen que sigui el nou país i penjar-les als balcons poden demanar-ne a l’Assemblea.

X