L’estrella de Ràdio TeleTaxi, Justo Molinero, serà un dels ponents del cicle Fòrum 10 de Puig-reig

Xavier Valls, Justo Molinero, Carles Prats, Begoña Zubieta i Josep Martí són els noms que el Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig proposa enguany per reflexionar al voltant del món de la comunicació. L’esport, un model de ràdio privada, i informació i entreteniment són els temes que es posaran sobre la taula en les xerrades del cicle, que arrencarà el 15 de novembre.

Programació

xavi valls (Medium)

La primera xerrada del Fòrum 10 serà ‘Parlem del Barça?’. El periodista i presentador de l’Esport Club de TV3, Xavier Valls, parlarà de l’esport i en concret de futbol i del Barça, el dissabte 15 de novembre a les 9 del vespre a la sala Doctor Llaverias de Puig-reig.

El divendres 21 de novembre, també a les 9 i al mateix local, Justo Molinero serà el protagonista de l’acte. Amb el títol ‘Radio TeleTaxi, un model de ràdio privada consolidada’, Justo Molinero, director i fundador de Ràdio TeleTaxi, oferirà una xerrada per explicar els inicis i la consolidació d’aquesta emissora.

I ‘Informació i entreteniment’ és el tema escollit per a la taula rodona que tancarà el cicle Fòrum 10 de Puig-reig, el divendres 28 de novembre a les 9 del vespre, a la sala Doctor Llaverias. Hi intervindrà Carles Prats, periodista, editor i presentador del Telenotícies Migdia de TV3. També és membre de la junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Una altra de les ponents serà Begoña Zubieta, periodista i expresentadora de notícies i directora del programa Fòrum d’Euskal Telebista. I també s’asseurà a la taula de debat Josep Martí, secretari general de Comunicació de Catalunya, que tancarà les jornades. L’acte el presentarà i el moderarà Josep Genescà, director de Ràdio Puig-reig i coordinador del Fòrum 10.

carles pratszubietajosep marti

24a. edició del Fòrum 10

El Fòrum 10, que enguany arriba a la 24a. edició, l’organitza Ràdio Puig-reig amb la col·laboració de l’Ajuntament. El director de l’emissora i ànima del Fòrum 10, Josep Genescà, s’ha mostrat satisfet de poder portar cada any a Puig-reig periodistes i ponents reconeguts del món de la comunicació per tractar temes d’actualitat i d’interès. Ha comentat que “amb el cicle, hem aconseguit que des de Puig-reig ens haguem situat al mapa de la comunicació a Catalunya. Al llarg dels anys hi han passat persones molt reconegudes per tractar temes molt diversos”.

Content amb la repercussió que té cada edició del Fòrum 10 i el fet que atregui assistents del Berguedà i de fora de la comarca, Genescà ho ha atribuït “al nivell dels ponents, que fa que siguem una referència”, ha apuntat.

Ponents de renom al llarg dels anys

En els últims anys han passat per Puig-reig Salvador Alsius, Antoni Bassas, Jaume Barberà, Ferran Monegal, Lluís Canut, Vicenç Partal, Joan Carles Peris, Espartac Peran, Oriol Grau, Cristina Puig i Manel Fuentes, entre molts d’altres. “Prop d’un centenar de persones del món de la comunicació”, ha concretat Josep Genescà, que ja avançat que un cop tancat el Fòrum 10 d’enguany s’haurà de començar a pensar en l’edició de l’any que ve: “els 25 anys de cicle serà una data per celebrar de manera especial”.

X