Més de 300 participants correran diumenge la Cursa dels Tossals, que enguany té dos recorreguts

L’Espunyola acull aquest diumenge, 16 de novembre, la tercera edició de la Cursa dels Tossals, que enguany com a novetat, tindrà dos recorreguts.

Ja s’han inscrit, en total, 316 corredors, els quals podran triar entre la cursa típica de 14 quilòmetres (172 participants s’han apuntat anticipadament), i una de més llarga de 25 km per als que vulguin un recorregut més dur i exigent (de moment són 144 corredors). Tot i que les inscripcions anticipades ja s’han tancat, les persones interessades es poden apuntar el mateix dia de la cursa, una hora abans de la sortida. Costarà 18 euros pels federats i 20 pels no federats (recàrrec de 2€ per l’assegurança).

Característiques de la cursa

La Cursa dels Tossals es caracteritza pel seu desnivell en els primers trams i per les zones boscoses i les panoràmiques que ofereix del Berguedà, arribant al Santuari dels Tossals, que és el punt més alt de la cursa amb 1.450 metres d’altitud.

Les sortides seran a les 9 del matí (la de 25 km) i a les 10 (la de 14) des del Local Social de l’Espunyola. Previ a les curses, quan es recullin els dorsals, els participants ja podran prendre coca i cafè. Durant el recorregut trobaran avituallaments, i un cop acabada la cursa els corredors es podran entaular i degustar l’àpat que se’ls prepararà a base de productes alimentaris del Berguedà.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.tossals.cat.

X