El Mercat del Bolet de Cal Rosal entrega els premis del Concurs d’Instagram

El primer concurs d’Instagram del Mercat del Bolet de Cal Rosal ja té guanyadors. El certamen ha rebut 23 fotografies, de 13 participants diferents, la majoria del Berguedà excepte tres: un d’Osona, un del Segrià i un del Baix Camp.

El primer premi se l’ha endut Marta Kubalikova, de Reus (usuària d’Instagram @martni_kaa). El segon premi ha estat per a Laura Serarols, de Berga (@laurasera). I el tercer ha recaigut a Emma Puig, de Vic (@emmaapastegui).

concursinstagramcalrosal2npremiconcursinstagramcalrosal3rpremi

FOTOS: La que encapçala la notícia és la guanyadora. I d’aquestes, la de l’esquerra correspon al segon premi i la de la dreta al tercer

El concurs d’Instagram de temàtica boletaire ha estat una de les novetats de la programació del Mercat del Bolet de Cal Rosal. Els premis es van entregar ahir, diumenge 16 de novembre, en un acte que es va fer al mateix mercat. Les guanyadores van rebre un diploma i un lot de productes del Mercat del Bolet de Cal Rosal.

X