L'Espunyola

Ivan Camps i Jan Margarit, guanyadors de les curses dels Tossals

El berguedà Ivan Camps va ser el guanyador de la cursa de 25 quilòmetres dels Tossals. Es va disputar ahir a l’Espunyola en el marc del Campionat Maqui de Curses de Muntanya i era la primera vegada que la prova incorporava dues rutes. Aquesta era la més llarga, dura i exigent. Camps la va completar amb un temps de 2 hores i 19 minuts. Van completar el podi Pau Vázquez i Aleix Cunillera.

Pel que fa la típica prova dels Tossals, que era l’altre recorregut, de 14 km., va tenir a Jan Margarit com a vencedor. Va completar la cursa amb 1 hora i 10 minuts. En segon i tercer lloc van arribar a la meta Riki Hierro i Álvaro Rance, respectivament.

Entre ambdues proves, van participar a la cursa dels Tossals prop de 350 corredors. Pots consultar les classificacions clicant aquí: cursa de 25 quilòmetres i cursa de 14 quilòmetres.

Campionat Maqui Cursa de muntanya Cursa dels Tossals

Comentaris