Gironella, Societat

Gironella valida una butlleta guanyadora del sorteig del Joker, amb un premi d’1 milió d’euros

Gironella valida una butlleta guanyadora del sorteig del Joker, amb un premi d’1 milió d’euros

L’administració de loteria de Gironella, La Perla (ubicada a l’Avinguda Catalunya, 73) ha validat aquest cap de setmana una butlleta guanyadora del Joker, un sorteig de la Primitiva, que ha permès a l’afortunat guanyar 1 milió d’euros.

Es tracta d’una butlleta encertant de Primera Categoria, això vol dir encert de totes les xifres del sorteig del Joker d’aquest passat dissabte 13 de desembre.

L’administració de loteria de Gironella va canviar de propietat fa un any i mig, i a mans de les noves responsables (Dolors Pujol i Pilar Gallardo) és el primer gran premi que s’atorga. Pilar Gallardo ha explicat a Aquí Berguedà que estan “contentes” amb l’entrega d’aquest premi.

Tot i que encara es desconeix la identitat del guanyador, podria ser que el premi se l’hagi endut un gironellenc. Segons Gallardo, abans d’obrir l’administració “la gent ja en parlava” i això fa pensar que l’encertant sigui del poble.

El sorteig del Joker complementa al sorteig de la Primitiva. Quan es fa una butlleta d’aquest sorteig, el client té l’opció de demanar 7 números aleatoris que escull la màquina. Després es fa un sorteig el mateix dia de la Primitiva per escollir els números guanyadors. Com la resta d’encertants de Primera Categoria, la persona que l’ha validat a l’administració de Gironella, s’endú un sucós premi d’1 milió d’euros.

Butlleta premiada Joker La Perla La primitiva

Estic amb tu

Comentaris