L’Agència de Desenvolupament amplia l’oferta de cursos per a persones a l’atur

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà aposta per la Formació Ocupacional i amplia i diversifica l’oferta. Impartirà quatre cursos per a persones a l’atur. L’objectiu és oferir una formació ajustada a les necessitats del mercat laboral i afavorir així la productivitat i competitivitat de les empreses.

Aquest any, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Agència les quatre especialitats formatives que havia sol·licitat, fet que li permet fer més cursos.

cursosadbergueda1 (Medium)Un d’aquests és l’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. En aquest curs, de 470 hores, es capacitarà a les persones treballadores en la prestació de serveis socials. La formació mínima exigida és el graduat d’Educació Secundària Obligatòria o equivalent. Es farà al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, a Berga.

Un altre curs és el d’operacions d’auxiliar de serveis administratius i generals. En aquesta formació, de 450 hores, es donaran les competències per capacitar a l’alumnat per a tasques administratives i de secretaria. La formació mínima exigida és el certificat d’escolaritat o equivalent. Es farà al Centre de Formació de l’Agència, a Berga.

El tercer dels cursos és de soldadura oxigàs i soldadura mig/mag. Amb 640 hores, aquest curs formarà les persones treballadores per fer soldadures i projeccions tèrmiques per oxigàs, per arc sota gas protector amb elèctrode consumible (MIG/MAG) i projeccions tèrmiques amb arc. La formació mínima exigida és graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent. Es farà al Centre d’Empreses de Cercs.

I per últim, el curs d’electromecànica de manteniment. És un curs de 1.110 hores en el qual es capacitarà a les persones participants per a manteniment de sistemes industrials elèctrics, mecànics, pneumàtics i hidràulics. La formació mínima exigida és el certificat d’escolaritat o equivalent. Es farà al Centre d’Empreses de Cercs.

Per a més informació sobre l’inici dels cursos, els horaris i per a apuntar-s’hi us podeu posar en contacte amb el Servei de Qualificació i Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, trucant al telèfon 93.824.77.00 o bé enviant un correu electrònic a inscripcions@adbergueda.cat. Caldrà facilitar una còpia del DNI, una còpia compulsada de la titulació i el document d’inscripció a l’atur.

X