Marc Coma, guardonat amb els premis RACC

El pilot de motos d’Avià Marc Coma ha estat un dels guardonats amb els premis RACC com un dels millors pilots del 2014.

La gala es va fer ahir, dimarts 16 de desembre, a Barcelona i va premiar també els germans Àlex i Marc Márquez i Laia Sanz. Pilots que van rebre els guardons que els acrediten com els millors del 2014 en les seves respectives categories.

El guanyador del Dakar del 2014, l’avianès Marc Coma, qui amb 38 anys va conquistar el seu quart ral·li del desert amb la seva KTM va dir que “sé que això algun dia s’acabarà però intento competir al màxim cada dia”. El repte és ara aconseguir un nou triomf al Dakar 2015, que arrencarà el 4 de gener a Buenos Aires (Argentina).

 

Foto: Els premiats dels premis RACC 2014, Àlex i Marc Márquez, Laia Sanz i Marc Coma. Autor: Esport3.