Una quarantena de parades diverses i una mostra de bestiar ompliran la Fira de Reis de Casserres

Una quarantena de parades d’artesania, d’agroalimentació, i de d’altres productes, així com també entitats socials i associacions, ompliran dilluns, 5 de gener, el centre de Casserres. Un any més, s’hi celebra la tradicional Fira de Reis, organitzada per l’Associació de Comerciants del poble. A més, en els últims anys un grups d’amics ramaders complementen la fira amb una mostra ramadera, que ja arriba a la quarta edició.

El bestiar doncs un altre gran protagonista dilluns a Cassserres, on hi haurà vedelles, verros, cavalls, mules, ovelles, xais, cabrits, gallines i conills, així com també parades relacionades amb el sector agroramader. I com a novetat dins d’aquesta mostra ramadera, es recupera l’exhibició de talla amb motosserra, que es farà a 2/4 de 12 del matí a la plaça Santa Maria de Casserres, escenari de la fira. Una altra novetat de l’edició d’enguany és que els beneficis de la fira dels comerciants es destinaran a la Marató de TV3.

Els organitzadors esperen que un any més casserrencs i forans facin cap a Casserres per la Fira de Reis, ha comentat a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat Enric Genescà, president de l’Associació de Comerciants. Ha dit que si el temps hi acompanya “l’afluència de públic és bona”.

A partir de les 8 del matí ja es podrà degustar l’esmorzar a base de torrades i botifarra i cansalada. És una de les propostes que complementen la fira, així com el lliurament de premis del concurs d’aparadors de Casserres, que es farà al llarg del matí; i el sorteig d’una panera i un pernil, a la 1 del migdia. A la tarda ja no hi haurà activitat, la jornada de fira es concentra al matí.