Esports

Marc Coma, més a prop de la victòria al Dakar

Marc Coma, més a prop de la victòria al Dakar

L’avianès Marc Coma ha ampliat en dos minuts respecte la jornada anterior l’avantatge sobre el seu seguidor, el portuguès Paulo Gonçalves. Després de l’etapa d’ahir dimecres, la desena, Coma es manté líder a la classificació general del Dakar en motos a 7 minuts i 35 segons d’avantatge sobre Gonçalves.

El pilot d’Avià ha arribat segon a la meta de Salta, a l’Argentina, després de completar la primera part de l’etapa marató, just al darrere del castellonenc Joan Barreda, que es va emportar el seu tercer triomf parcial.

A tres dies per finalitzar el ral·li –queda l’etapa d’avui dijous, la de demà divendres i l’última d’aquest dissabte 17– Marc Coma ho té ben encarrilat per aconseguir el seu cinquè triomf al Dakar.

Nani Roma abandona per un accident

En cotxes, Nani Roma es veure obligat ahir a abandonar després de patir un espectacular accident al quilòmetre 193 de l’especial. Tant ell com el seu copilot en van sortir il·lesos després de donar diverses voltes de campana, però van haver d’abandonar la prova perquè el seu Mini va quedar molt danyat.

 

Dakar Marc Coma Ral·li

Estic amb tu

Comentaris