Berga recull prop de 19.500 quilos d’aliments per a les famílies més necessitades de la ciutat

La Taula d’Entitats Socials de Berga ha recollit 19.470 quilos d’aliments en la campanya d’aquestes festes. Les entitats que la formen, al servei de les famílies més necessitades de la ciutat, han fet un bon balanç de la recollida d’aliments duta a terme durant els mesos de novembre i desembre per tal d’ajudar a famílies amb dificultats econòmiques.

La resposta dels berguedans ha estat bona i s’ha superat la quantitat d’aliments que es van recollir l’any passat. Són moltes les persones que van fer la seva aportació amb llet, sucs, pots de conserva, llaunes… en total una bona varietat de productes segons els promotors de la recollida d’aliments, tan la local com el Gran Recapte que es va fer a nivell de Catalunya. En aquest sentit, la Taula d’Entitats de Serveis Socials agraeix la col·laboració dels berguedans i berguedanes que ho han fet possible.

X