Un llibre digital recull els articles més llegits el 2014 als blogs de l’ICS a la Catalunya Central

Un llibre digital recull els articles més llegits als diferents blogs de l’ICS (Institut Catalunya de la Salut) a la Catalunya Central durant el 2014. Es tracta d’una vintena d’entrades als blogs que expliquen diversos temes de salut, donen consells, i fins i tot ofereixen receptes gastronòmiques.

A la publicació, que es pot descarregar a www.gencat.cat/ics, s’hi tracten qüestions com les demències, les al·lèrgies, la tuberculosi, la grip, o la lactància materna. Es donen consells sobre pediatria, es parla de les propietats de la popular àloe vera i es proposen, fins i tot, receptes de cuina saludables i festives.

Aquests articles recollits en un llibre digital han estat seleccionats d’entre tots els que s’han publicat durant l’any al blog de l’ICS a la Catalunya central i als blogs de diferents equips d’atenció primària que en formen part: Alt Berguedà, Montserrat, Navàs-Balsareny i Sallent, Santa Eugència de Berga i Sant Quirze de Besora, i Vilanova del Camí.

En aquests blogs s’hi publiquen periòdicament articles escrits pels mateixos professionals en què es dóna informació pràctica sobre el funcionament dels equipaments sanitaris, però també es reflexiona sobre temes de salut física i psíquica. A finals d’any, es trien aquells articles dels blogs més llegits pels lectors i es recullen en un llibre digital.

X