Mobilitat Berguedà

Olvan, Societat

Un vehicle s’accidenta a l’autovia C-16 entre Cal Rosal i Gironella

Un vehicle s’accidenta a l’autovia C-16 entre Cal Rosal i Gironella

Accident a la C-16, al terme municipal d’Olvan. Ha passat a 2/4 d’11 del matí a l’eix del Llobregat a l’altura de la colònia de la Plana, en sentit sud, molt a prop de la sortida nord de Gironella; concretament al quilòmetre 92.

S’hi ha vist implicat un sol vehicle, un Citroën C3 negre que ha sortit de la via i ha topat amb la protecció lateral de la carreta. N’ha resultat ferida lleu la conductora –la identitat de la qual no ha transcendit–. S’ha vist afectada de les cervicals i també tenia dolor abdominal. L’ha atès una ambulància del SEM, i ha estat traslladat a l’hospital Sant Bernabé.

Els serveis d’emergència i seguretat s’han traslladat fins al punt de l’accident, que ha obligat a tallar un dels dos carrils de l’autovia en direcció Manresa (sentit sud). Per l’altra carril s’ha pogut circular amb normalitat tot i que d’entrada s’ha donat alguna petita retenció, propiciada també per l’efecte tafaner dels vehicles.

FOTO: L’ambulància del SEM ha atès la persona ferida en l’accident d’aquest matí a l’eix del Llobregat. AUTORA: Pilar Màrquez

Accident C-16 Eix del Llobregat

Estic amb tu

Comentaris