Un ruta guiada divulga el món jueu, islàmic i cristià als alumnes de 6è de l’escola Sant Joan de Berga

L’Ajuntament de Berga divulga el món jueu, islàmic i cristià a través de rutes guiades a l’alumnat de 6è de l’escola Sant Joan Sant de la ciutat. Una activitat que el consistori berguedà va iniciar l’any passat dirigida a persones grans i també a l’alumnat de primària de Sant Joan i va tenir molt bona acollida. Per això, avui dimarts s’ha repetit l’experiència amb l’alumnat de 6è del mateix centre educatiu.

Aquesta activitat, organitzada amb l’objectiu de fomentar el coneixement de diferents realitats culturals i religions de la ciutat, ha començat amb una ruta guiada pel call jueu de Berga, de la mà de la historiadora Neus Forés. A continuació s’ha fet una visita a la mesquita Annour per part del president de la comunitat islàmica de Berga, Abderrazah Abakuy, i, finalment, s’ha visitat l’església de Sant Pere de la mà del rector Marc Majà.

Una activitat, segons fonts del centre, “bona per conèixer amb més profunditat els continguts curriculars que l’alumnat estudia” i alhora fomentar el coneixement i el respecte a la diversitat.

X