La berguedana Pilar Arias presenta un llibre de receptes senzilles per a fer pastissos al microones

‘Un Pastís en una hora’ és el nou llibre de Pilar Arias. Es tracta del segon llibre d’aquesta berguedana que publica La Patumaire Edicions i que presenta tot un univers de pastissos fets al microones, fàcils de preparar i amb dissenys innovadors. En el llibre hi trobem 24 senzilles propostes per preparar a casa, 12 per a pastissos salats i 12 per a pastissos dolços, “que qualsevol pot atrevir-se a fer”. Així ho defensa així la seva autora, que diu que “totes són receptes ràpides, divertides i variades”; fins i tot aptes per a què nens i nenes facin els seus primers passos a la cuina. Hi trobem per exemple un pastís de carbassó, una quiche de verdures, i una de formatge, així com també paté, entre d’altres receptes salades. I de propostes dolces: pastís de formatge, de crema i fruita, tiramisú, púding de xocolata i flam d’ou, entre d’altres.

També per a què els aficionats a la cuina amb poc temps treguin el màxim suc al microones. “No cal que sigui un aparell d’una gran qualitat ni d’unes característiques determinades, qualsevol microones ens pot servir si el posem a mitja potència per a flams i púdings i a màxima per als pastissos”, explica Arias. L’autora afegeix que “l’únic que cal és tenir un bon utensili per a fer-hi els pastissos, generalment el millor són bols de vidres”.

Cada recepta dóna al lector els ingredients necessaris per a què el resultat sigui l’òptim, amb instruccions clares, pas a pas i fotografies. També amb suggeriments per a escollir un sabor o altre en una mateixa recepta o diferents suggeriments de decoració.

Totes les propostes, a més, són aptes per a celíacs.

Segona edició del seu primer llibre

Pilar Arias porta a les llibreries ‘Un Pastís en una hora’ després de l’èxit del seu anterior llibre ‘Pa, coca i galetes per a compartir’, que arriba paral·lelament a la seva segona edició. La primera publicació d’Arias, també de la mà de La Patumaire Edicions, presenta propostes culinàries molt dolces però, en aquest cas, amb receptes que necessiten una mica més d’elaboració.