Els comerciants d’El Vall de Berga entreguen un lot de productes valorat en 600 euros

Marta Muñoz Aparició, de Berga, ha estat la guanyadora del lot de productes que sortejaven les botigues del Passeig de la Indústria de Berga (el Vall) en el marc de la campanya nadalenca ‘Viu el Nadal’.

lotelvall2 (Medium)Dissabte passat a la tarda, Marta Muñoz va recollir, acompanyada de la seva filla l’ampli ventall de productes. Un gran lot valorat en uns 600 euros en forma de regals o vals cedits pels comerciants d’El Vall.

Participaven al sorteig totes les persones que havien clicat ‘M’agrada’ al Facebook d’El Vall, que van ser 652. La guanyadora va ser Marta Muñoz, que es va mostrar molt contenta i agraïda pel guardó.

Els comerços participants també han valorat molt bé la campanya, sobretot perquè ha tingut un gran ressò a la xarxa, tant aquesta activitat com també la que van fer els mateixos comerciants instal·lant tions al passeig i obrint un compte d’Instagram #TionsdelVall, on tothom hi podia penjar les fotografies relacionades amb els tions. Ben aviat es farà l’entrega de premis de les llaminadures d’aquest concurs.

Són dues propostes que s’han fet en el marc de les festes nadalenques, en què tant aquest sector de Berga com la resta de sectors comercials de la ciutat i en concret les botigues que formen part de Berga Comercial han organitzat activitats per incentivar el comerç. La voluntat és seguir fent accions al llarg de l’any i la nova junta de Berga Comercial (UBIC) ja hi està treballant.

 

FOTOS: A dalt, Marta Muñoz i la seva filla (al mig) recollint el lot de productes de la mà de comerciants del Passeig de la Indústria. A baix, detall dels productes valorats en 600€. AUTOR: UBIC

 

X