Berga obre un concurs de grups locals per tocar el dissabte de Patum

Berga tornarà a gaudir enguany del concert de Patum, que es farà dissabte 6 de juny a l’Avinguda del Canal Industrial i que comptarà amb els grups musicals ‘Oques Grasses’, ‘Zoo’, ‘El Niño de la Hipoteca’ i ‘Besos de Perro’. Com a novetat, però, enguany a banda d’aquests quatre grups, s’obre un concurs amb l’objectiu que tots els grups locals interessats en tocar al concert puguin presentar les seves propostes, que seran valorades per les diferents associacions, entitats i fundacions sense ànim de lucre que formaran part de la organització i que seleccionaran un d’aquests grups presentats.

Així, podran participar al concurs de grups locals, totes aquelles bandes que tinguin almenys un dels seus components empadronat a la ciutat de Berga i que portin com a mínim un any en actiu.

Per tal de formar part del concurs, els grups interessats hauran d’enviar una sol·licitud a l’Ajuntament de Berga, concretament a l’e-mail vilanaaj@ajberga.cat: amb el nom de la formació, un enllaç per poder escoltar algun tema, el nom i  cognoms, DNI i edat del o de la responsable de la formació. També caldrà incloure un correu electrònic i un número de telèfon a l’adreça electrònica que facilita el consistori. Els enviaments cal que es facin abans del diumenge 22 de març.

D’aquesta manera, el dilluns 23 de març de 2015, un jurat format per un membre de cadascuna de les entitats organitzadores del concert de Patum 2015, escollirà la banda guanyadora i, a aquesta, se li comunicarà el dia següent mitjançant també el correu electrònic amb què hagi participat.

El grup local guanyador no rebrà retribució econòmica i l’actuació es farà el dissabte juntament amb la resta de grups ja tancats en l’horari que determini l’organització. L’organització es reserva el dret de deixar l’espai desert en cas que cap de les bandes presentades compleixi els requisits en aquestes bases i/o els mínims de qualitat desitjables, segons han informat fonts de l’Ajuntament de Berga.

X