Cicle Tardor AJBerga

Berga, Política

El PP de Berga reclama un mínim de 3 anys d’empadronament per a poder rebre ajudes socials de l’Ajuntament

El PP de Berga reclama un mínim de 3 anys d’empadronament per a poder rebre ajudes socials de l’Ajuntament

Al proper ple municipal de març, el grup municipal del Partit Popular a Berga, demanarà la modificació del reglament regulador de les prestacions econòmiques d’urgència social que presta l’Ajuntament de Berga. La modificació, consistiria en l’ampliació del termini d’empadronament per a rebre ajudes socials de l’Ajuntament, ampliant-los fins als 3 anys (actualment 1 any).

El regidor popular a l’Ajuntament de Berga, Joan Antoni López Noguera,  ha explicat  que volen que aquestes ajudes, es destinin a persones que porten “tota la vida vivint a Berga”. Ha dit, així, que: “Volem que les ajudes que atorga l’Ajuntament de Berga vagin dirigides a les persones de Berga. Una de les formes per portar-ho a terme, és que les persones que no porten tres anys empadronades a la nostra ciutat ininterrompudament, no poden obtenir aquests ajuts propis de l’Ajuntament”.

“Molts municipis ja han inclòs, uns requisits mínims pel que fa al temps d’empadronament mínim al municipi, és per això, que per garantir que el destí d’aquestes ajudes, sigui el de cobrir les necessitats dels veïns de Berga, s’han d’adaptar els criteris, preveient futurs moviments migratoris o de canvi de ciutat per tal d’aprofitar-se d’aquesta situació, com ja ha passat a d’altres ciutats de Catalunya  com Manlleu o Salt”, han expressat des del PP de Berga en un comunicat de premsa emès avui als mitjans.

López Noguera ha volgut destacar que “aquesta mesura no la demanem per una política d’estalvi, sinó pensant en una millor redistribució i una millor priorització del que són els ajuts als veïns i veïnes de Berga”.

Ajuts socials Empadronament Joan Antoni López Noguera Partit Popular

Estic amb tu

Comentaris