Berga farà del 10 de març al 28 d’abril un taller d’skate gratuït destinat a jovent d’entre 12 i 16 anys

Els joves de Berga de 12 a 16 anys podran gaudir cada dimarts a partir del proper 10 de març i fins el 28 d’abril d’un taller gratuït d’iniciació a l’esport de l’skate, a càrrec de l’skater Isma García.

El taller, que es farà de les 5 a les 6 de la tarda i per al qual no és necessari inscriure’s prèviament, es durà a terme al mateix skatepark de la ciutat i és una proposta del Punt Jove de Berga i del Pla de Desenvolupament Comunitari de la capital berguedana amb “l’objectiu que els i les participants puguin assolir un domini bàsic de l’skate per gaudir d’aquesta pràctica esportiva i minimitzar-ne els riscos”, segons s’explica des de l’Ajuntament de Berga.

El cost total d’aquest taller és de 1000 euros, una xifra que està finançada per la Diputació de Barcelona a través de les subvencions en Prevenció de riscos en relació a la promoció de la salut i en Acció comunitària, participació, igualtat i joventut.

X