El PSC de Berga exigeix modernitzar el polígon de la Valldan i posar en marxa el d’Olvan

En la darrera reunió del grup de treball del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Berga, s’ha acordat que un dels punts centrals del seu programa electoral a la ciutat sigui “la creació de llocs de treball i la modernització del polígon de la Valldan, així com també la finalització de la primera fase del polígon comarcal d’Olvan”. Segons han informat en un comunicat de premsa aquest divendres.

El text explica que, en un moment en què l’economia “comença a despertar”, cal també una aposta pel sector industrial. De manera que hi reiteren que “per generar llocs de treball de qualitat, és important el poder treballar per la implantació d’empreses als terrenys industrials“. I, per tant, “disposar de terreny industrial, urbanitzat i equipat amb les noves tecnologies, indispensables per atreure noves activitats industrials”. Asseguren que els comerciants també és veuran afavorits amb el creixement de l’activitat econòmica industrial, de mateixa manera que destaquen que “el comerç és vital en tota reactivació econòmica”.

“Berga, necessita terreny industrial, en un espai cèntric, ben comunicat i ben equipat”, remarquen. Per aquest motiu expressen el seu convenciment que el polígon de la Valldan “necessita posar-se al dia en noves tecnologies i renovar serveis, pavimentació i voreres”, a la vegada que recorden que “no es pot ampliar”. És per aquest motiu, doncs, que el PSC diu ser “partidari d’apostar per la represa de les obres del polígon comarcal d’Olvan”.

Fonts de la formació socialista fan palesa “la importància que el polígon comarcal d’Olvan, pugui reprendre les obres i aconseguir estar disponible en el termini màxim d’un any”, com a prioritat del seu programa. A la vegada que afirmen al comunicat que aquest “és un tema que va lligat a la instal·lació d’una subestació elèctrica, que ha de garantir el subministrament elèctric a totes les indústries de Berga i comarca”.

Reiteren que: “aquest és el compromís que va prendre la Generalitat i que, com tants altres, ha incomplert. Ha arribat el moment de recordar aquest compromís al Govern i aconseguir la represa de les obres i que pugui estar disponible en el termini màxim d’un any per a poder-lo oferir a empreses interessades, creant així llocs de treball”.

X