Plaques Solars Tecniber

Gironella, Societat

La mestra de Gironella jutjada per maltractar dos nens d’un any es nega a respondre les acusacions

La mestra de Gironella jutjada per maltractar dos nens d’un any es nega a respondre les acusacions

La mestra d’una llar d’infants de Gironella acusada de maltractar dos menors d’un any, l’any 2011, s’ha negat a respondre les preguntes de l’acusació. D’aquesta manera, E.S.B. no s’ha referit a les presumptes males pràctiques de les quals se l’acusa i s’ha limitat a explicar que ningú la va informar de la instal·lació d’una càmera a la seva aula. En aquest sentit, la defensa ha intentat sense èxit invalidar dos vídeos enregistrats amb aquesta càmera i que haurien constatat els fets.

E.S.B s’enfronta a quatre anys de presó per haver presumptament tancat un infant dins d’un sac per fer-lo dormir i fet empassar menjar a la força a un altre. El judici s’ha celebrat aquest dilluns al Penal 1 de Manresa.

La Fiscalia i les dues famílies denunciants demanen quatre anys de presó per a la mestra per haver obligat presumptament a menjar i a dormir de forma negligent almenys dos infants d’1 any d’edat del centre. Segons les acusacions, Esther S. B. va tirar a terra un menor de forma violenta, li va immobilitzar els braços i les cames i el va obligar a empassar-se el menjar.

Pel que fa a l’altre menor, la mestra va introduir-lo presumptament en un sac de dormir en la posició inversa a l’habitual, amb el cap en el lloc dels peus i, tot seguit, el va immobilitzar, retenint-lo a dins del sac.

 

FOTO: Imatge del judici, aquest dilluns. AUTOR: ACN

Llar d'infants Maltractaments Mestra

Comentaris