El Taller Coloma i l’artista berguedana Eva Garcia presenten la col·lecció ‘Articles de bijuteria de La Patum’, fets amb argila polimèrica

Recentment l’Ajuntament de Berga ha acollit la presentació dels ‘Articles de bijuteria de La Patum‘, fets amb argila polimèrica. La idea d’elaborar aquests articles va sorgir de l’artista berguedana Eva Garcia, que l’ha materialitzat a través d’una col·laboració amb el Taller Coloma.

Així, són els propis treballadors del servei de teràpia ocupacional d’aquest taller, que té com a finalitat atendre i donar feina a persones afectades de disminució psíquica, persones que estan en edat laboral i que resideixen a la comarca del Berguedà; els qui han elaborat les diferents peces de la col·lecció sota la supervisió de la pròpia Eva Garcia. “Hi han posat molta il·lusió i ganes perquè la Patum és quelcom molt important per ells, tal i com també ho és per a mi”, ha explicat Garcia en una entrevista al Berguedà Matí de Ràdio Berga, aquest dimarts. Totes les peces de bijuteria són fetes a mà, la qual cosa fa que siguin totes originals i diferents entre elles.

Els anells, collarets, braçalets i arracades de la col·lecció combinen, així, el logotip oficial de la festa, obra de l’artista berguedà Salvador Vinyes amb els colors propis de la celebració.

Els ‘Articles de bijuteria de La Patum’ són un producte adherit a la marca Patum, i com a tal contribueixen a col·laborar amb el finançament de la festa. El preu d’aquests oscil·larà entre els 3 i els 5 euros i es podran comprar a ‘La Botiga de La Patum’ i a diferents botigues i comerços de Berga i de la comarca.

FOTO: Presentació dels articles de bijuteria al consistori, divendres passat. FOTO: Jaume Vegas/Twitter

 

X