El PSC es presenta a Bagà sota les sigles de Compromís i amb Nicolàs Viso com a cap de cartell

L’actual alcalde de Bagà, Nicolàs Viso, serà el candidat de Compromís per Bagà en les properes eleccions municipals, una marca electoral de les anomenades “blanques” lligada al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Tal i com ha explicat el mateix Viso a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat.

Nicolàs Viso presentarà, així, aquest dissabte a les 8 del vespre, al Casal de la Vila de Bagà, el projecte amb què pretén renovar “amb la il·lusió del primer dia” l’alcaldia de Bagà. Ho farà, segons ha relatat, exposant “l’obra de govern feta en els àmbits d’infraestructures, captació de turisme i la potenciació dels serveis socials i la sostenibilitat”.

També dibuixarà alguns dels grans eixos de la seva aposta pels propers quatre anys de legislatura. A més, presentarà els noms de l’equip que l’acompanyarà a la llista de Compromís per Bagà per tal de revalidar l’alcaldia. Ràdio Berga i l’AquíBerguedà.cat s’hi han posat en contacte aquest dijous, i Viso ha mostrat el seu exprés desig de que sigui “davant de la gent de Bagà” on en pugui donar més detalls i presentar la seva candidatura, així com fer balanç dels anys que ja porta com a batlle.

Nicolàs Viso té 56 anys i ha afrontat aquesta darrera legislatura (2011 – 2015) el seu tercer mandat a l’alcaldia. Ha governat amb sis regidors i majoria absoluta sota les sigles del PSC.

X