Una noia resulta ferida lleu en impactar contra la mitjana a l’autovia C-16 al seu pas per Gironella

Una noia de 24 anys i veïna de Berga ha resultat ferida lleu aquest dijous en un accident a l’autovia C-16, al seu pas per Gironella. La jove que conduïa el turisme ha impactat contra la mitjana per causes que es desconeixen i el seu vehicle ha bolcat. Els serveis d’emergència han estat alertats a les 14.03 hores d’aquest accident, que ha aplegat 3 dotacions dels Mossos d’Esquadra, 2 de Bombers de la Generalitat i una ambulància del Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

La noia ha estat evacuada a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, encara que fonts del Servei Català de Trànsit (SCT) han assegurat a aquesta emissora que es tractava “d’un ensurt”.

Durant mitja hora, la via en la que han passat els fets ha registrat afectacions de trànsit perquè s’ha hagut de retirar el vehicle.

Dos ferits lleus en un xoc a l’entrada centre de Berga

Abans, just al punt del migdia, el xoc entre dos turismes a l’entrada centre de Berga havia deixat tres persones ferides lleus, sense cap mena de gravetat. En aquest cas, l’accident tampoc ha tingut majors conseqüències i no ha provocat afectacions a la xarxa viària.

X