Albert Xoy de 27 anys és l’alcaldable d’Esquerra Republicana a Gironella

Albert Xoy i Serra, de 27 anys, serà l’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Gironella. Ho ha anunciat el partit aquest darrer cap de setmana, aprofitant que tenien un estand a la Fira de Sant Josep, en què també s’ha volgut establir debat amb els habitants de la localitat gironellenca i presentar la campanya ‘Imagina Gironella’. Una campanya que està dirigida a “focalitzar propostes de millora pel municipi” i a “imaginar com agradaria als ciutadans que fos la seva localitat”, segons han explicat els membres de la formació, que han qualificat la jornada de fira de “gran èxit” per a la iniciativa. “Prop d’un centenar de persones van omplir les enquestes que havia preparat ERC Gironella i no van deixar passar l’oportunitat de donar idees pel municipi”, han reiterat aquestes mateixes fonts.

El partit republicà ha aprofitat també l’avinentesa de la mostra per presentar el que serà el seu alcaldable, Albert Xoy i Serra. El jove gironellenc de 27 anys ha comentat que afronta “una etapa apassionant” en la seva vida. “Ara toquen canvis i entre tots estic segur que canviarem Gironella”, ha afegit.

L’objectiu d’Albert Xoy és fer un equip sòlid “on totes les decisions siguin consensuades amb tots els membres de la candidatura, i en què es doni veu als habitants de Gironella perquè puguin ser partícips de les decisions que es puguin prendre en el consistori local”.

ERC Gironella es presenta amb l’objectiu de disputar l’alcaldia a Convergència i Unió (CiU) i “d’obrir la política local al poble, fer-la transparent i il·lusionadora”, han volgut remarcar.

FOTO: Albert Xoy establint debat amb veïnes del poble. AUTOR: MG / Esquerra Republicana de Gironella

X