Berga porta a terme diferents actuacions de millora i manteniment a la via pública

Berga porta a terme, a partir d’aquesta setmana, diferents actuacions de millora i manteniment a la via pública que comportaran diverses actuacions en carrers de tota la ciutat.

ObresBerga2Dins de les actuacions de reparació i manteniment de la via pública que fan efectius de les brigades municipals al llarg de l’any, s’han iniciat, doncs, ja noves intervencions a la capital berguedana. Uns treballs que es preveu que s’allargaran de cara als propers dies a diferents punts del nucli urbà.

En aquest sentit, les actuacions iniciades i les que es preveuen consisteixen en la reparació del tram de vorera deteriorat del costat sud del carrer Pere III en el tram comprès entre el Passeig de la Pau i el carrer Barcelona; l’adequació del gual de sortida situat a la Plaça Tarascon a la carretera de Ribes; l’eliminació de ressalts a les voreres del carrer Salvador Espriu; el muntatge de baranes a l’skate park del Lledó; la reparació de la reixa interceptora de la recollida d’aigües pluvials al carrer Gironella, a l’alçada de la zona comercial; i treballs d’arranjament i renovació de senyalització vertical de trànsit en diversos punts de la ciutat.

FOTO: Actuacions a la via pública a Berga, aquesta setmana. AUTOR: Ajuntament de Berga

X