Finalitza el termini de presentació de cartells anunciadors de la Patum amb un total de 40 propostes presentades

El passat divendres 20 de març va finalitzar el termini de presentació dels cartells anunciadors de les Festes del Corpus de 2015. En aquesta 41a edició del Concurs de Cartells de La Patum s’hi han presentat un total de 40 treballs, d’entre els quals en sortirà el cartell que anunciarà el Corpus d’enguany a la ciutat de Berga.

En els propers dies, per tant, el jurat qualificador procedirà a la selecció d’un mínim de tres i un màxim de cinc cartells finalistes. Aquests treballs seran exposats entre els dies 29 de març i 12 d’abril a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga, on tothom qui ho desitgi podrà anar-hi a votar el cartell que més li agradi i escollir així la persona guanyadora. Les votacions es faran presencialment, però cal identificar-se prèviament, ja que només s’acceptarà un vot per persona. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió que es farà per aprovar la celebració de La Patum.

El jurat qualificador enguany estarà format pel regidor de La Patum, Àngel Guiu i Venturós; el guanyador del Concurs de Cartells de l’any 2014, Albert Escánez i Manubens; el dissenyador industrial Daniel Massana i Flores; el vestidor de Plens Antolí Barra i González; l’arquitecte i fotògraf Josep Xoy i Soler; la pintora Teresa Orriols i Soler, i Climent Vilella i Capallera, qui fou membre de la Col·lecció Testimoni de La Caixa i guanyador del concurs de Cartells de La Patum els anys 1975 i 1988.

X