Nicolàs Viso presenta a Bagà la nova marca blanca del PSC amb la voluntat de “ser més transversal”

Compromís per Bagà, la marca blanca del PSC sota la qual es presenta l’equip que acompanyarà l’actual alcalde de Bagà, Nicolàs Viso, a les eleccions municipals del maig busca una major “transversalitat”.  I també certa renovació respecte la llista que va presentar-se pels socialistes als darrers comicis locals. Després de Viso, tan sols tres dels seus actuals regidors seran al capdavant d’aquesta nova llista, mentre que els altres tres la tancaran.

Ho han explicat ells mateixos, aquest dissabte a Bagà, en un acte en què Viso ha donat a conèixer així les 12 persones que conformaran Compromís per Bagà. De moment, però, no s’ha desvetllat l’ordre amb el que es presentaran, ni quins són els regidors que continuaran en aquestes posicions altes de la llista electoral. Sí que s’hi ha pogut saber que l’equip de Viso estarà conformat també per independents, paral·lelament a persones de l’actual govern local del municipi, que el PSC ha governat amb majoria absoluta aquest darrer mandat (2011 – 2015).

Formen part de l’equip de Compromís: Francesc Artigas, Filomena Nogueras, Francisco Maldonado, Maria Viso, Antonio Martínez, Sònia Baños, Lluís Casas, Sergi Méndez, Sandra Fuentes i Anna Sanpedro, a més de Nicolàs Viso. Nicolàs Viso ha detallat, d’altra banda, als micròfons de Ràdio Berga i de l’AquíBerguedà.cat, aquest dilluns, que la seva aposta és de continuïtat respecte els projectes que s’han engegat fins ara al municipi i que els pilars del programa de Compromís per Bagà seran la promoció turística i comercial, així com els serveis als veïns.

Davant d’un centenar de persones, l’equip de Compromís per Bagà ha explicat aquest dissabte que en la darrera legislatura, a Bagà, s’han invertit 500.000 euros en arreglar places i carrers, i s’han dut a terme projectes com la millora del local d’entitats, el Bagà Sònar, la reforma d’algunes sales del Palau de Pinós o el canvi d’enllumenat a Terradelles, entre d’altres. En aquest sentit, Viso ha lamentat, en aquest acte, la manca “de suport” de les administracions catalanes, tant de la Generalitat de Catalunya com de la Diputació de Barcelona.