Berga escull cinc finalistes i obre el període de votació per a triar el cartell de la Patum d’enguany

El Jurat Qualificador del 41è Concurs de Cartells de La Patum ja ha seleccionat els cinc cartells finalistes, que es podran veure a partir d’aquest diumenge a l’Oficina de Turisme de Berga, i que s’han presentat sota els lemes ‘Patum de lluïment’; ‘Patumaires de balcó’; ‘Guita Xica primitiva’; ‘Apa, anem-hi’ i ‘La mà del Gegant’.

Els cinc cartells s’exposaran, efectivament, a partir del dia 29 de març a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga, on es podran fer les votacions fins el dia 12 d’abril. Les votacions s’hauran de fer presencialment i amb identificació prèvia ja que només s’acceptarà un vot per persona present i acreditada amb DNI.

El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió que es farà per aprovar la celebració de La Patum. El guanyador del concurs rebrà 500 euros i el seu cartell serà el que anunciarà les Festes del Corpus del 2015.

El Jurat Qualificador ha estat format pel regidor de la Patum, Àngel Guiu i Venturós; el guanyador del concurs de cartells de l’any 2014, Albert Escánez i Manubens; el dissenyador industrial Daniel Massana i Flores; el vestidor de Plens Antolí Barra i González; l’arquitecte i fotògraf Josep Xoy i Soler; la pintora Teresa Orriols i Soler, i Climent Vilella i Capallera, qui fou membre de la Col·lecció Testimoni de La Caixa i guanyador del concurs de cartells de la Patum els anys 1975 i 1988.

Podeu veure els cinc cartells escollits, i dels quals n’ha de sortir un de guanyador, a continuació:

9--patumaires-de-balco-75                            unnamed

unnamed (1)                            unnamed (2)

6.- Patum de Lluïment

X