Una ferida lleu en un atropellament al carrer del Roser de Berga

Un atropellament ha provocat una ferida lleu aquest matí a Berga. L’accident ha passat a l’entorn de les 10 del matí al carrer del Roser,  a l’alçada de la cruïlla amb carretera de Sant Fruitós.

Segons fonts policials, una dona veïna de Berga travessava pel pas de zebra situat davant el número 62 d’aquest carrer, quan el conductor d’una furgoneta no l’ha vist amb prou temps i hi ha hagut un petit cop. Afortunadament, no s’han hagut de lamentar danys importants i la dona ha estat traslladada en estat lleu a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una dotació de la Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències de Catalunya (SEM). També s’hi ha parat una dotació d’agents de la Guàrdia Civil que passava per la zona poc després del succés.

FOTO: Moment en què el servei d’emergències atenia la persona atropellada. AUTORA: Pilar Màrquez

X