S’obren a partir de dilluns les inscripcions per participar a la Patum Infantil 2015

patum infantil

A menys de trenta dies per la Patum, els preparatius ja fa dies que s’estan posant en marxa en diferents àmbits de la Festa i l’engranatge de la Patum Infantil no n’és una excepció.

Així, el proper dilluns 11 de maig a les 6 de la tarda i a les instal·lacions del Pavelló Municipal de Berga es començaran a fer les inscripcions dels infants que ja van fer Patum l’any passat i que encara no els toca descansar perquè no han superat els tres anys consecutius que, com a límit màxim, marca la normativa de la Patum infantil.

El dimarts dia 12, a la mateixa hora, hi haurà el sorteig de les places lliures que donarà a conèixer els noms dels nous petits patumaires d’enguany. Finalment, el dimecres dia 13, també a les 6, serà el torn d’apuntar els Plens.

Els assajos de la Patum infantil s’iniciaran el dilluns dia 18 de maig i finalitzaran el divendres 29. Es faran cada dia de dilluns a divendres de 7 a 2/4 de 9 del vespre a les mateixes instal·lacions del Pavelló Municipal.

El dia abans de finalitzar els assajos, el dijous dia 28 de maig a 2/4 de 7 del vespre, es farà el salt extraordinari que des de fa uns anys els petits i les petites patumaires ofereixen a la Residència de les Germanetes, i que permet als seus residents poder gaudir de la Patum.

El dimarts dia 26 de maig, a les 7 del vespre, el Pavelló de Suècia acollirà la sessió formativa sobre la utilització d’elements pirotècnics per a grans i petits per tal de fer complir la Instrucció Tècnica Complementària número 18 del ‘Reglamento de artículos pirotécnicos y cartucheria’ (Reial Decret 563/20120).