El Consell Comarcal del Berguedà organitza un servei d’autobús per anar a Patum en fins a 15 municipis

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Berguedà i les regidories de Joventut de diversos municipis organitzen, un any més, els autocars de Patum. El dijous 4 i dissabte 6 de juny de 2015, els joves de la comarca tindran, així, l’opció de desplaçar-se fins a Berga i tornar als seus municipis amb autocar.

L’objectiu principal és reduir els riscos a la carretera, segons han informat fonts del mateix ens comarcal. 

D’aquesta manera, ja a partir d’ara, els interessats poden dirigir-se al seu ajuntament i recollir el tiquet, que té un cost de 2 euros (anar i tornar) cada dia. Els horaris de sortida són aproximadament a les 8 de la tarda i la tornada serà a les 5 de la matinada des de la Plaça Gernika de Berga, davant de l’Institut Guilllem de Berguedà de la capital de comarca.

És indispensable, a més a més, que els menors d’edat presentin l’autorització paterna o materna en el moment de recollir el tiquet. I es podran recollir i pagar els tiquets a cada ajuntament, com a màxim fins el dilluns 1 de juny. Després d’aquest termini, la venda dels tiquets quedarà definitivament tancada.

Els municipis participants en aquest servei d’autocars, que ja fa anys que s’organitza des del Consell Comarcal i els diferents consistoris; són Puig-reig, Casserres, Gironella, Olvan, Avià, Montmajor, Vilada, Borredà, Cercs, Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Saldes, Gósol, Bagà i La Pobla de Lillet.

Es pot consultar més informació al web del consell comarcal, www.bergueda.cat.

X