L’Ajuntament de Berga farà nous els vestidors del camp de futbol

L’Ajuntament de Berga farà nous els vestidors del camp de futbol. Així ho ha anunciat aquest matí el propi consistori. Amb l’objectiu d’adaptar-los a la normativa d’accessibilitat, tal i com preveu el Pla Director d’Instal·lacions Esportives, l’equip de govern de la ciutat ha aprovat ja, doncs, el projecte de reforma dels vestidors d’aquesta instal·lació.

“Amb la voluntat d’actuar per fer-hi aquesta millora, el projecte contempla treure els lavabos de dins els vestidors, obrint una porta pel passadís; i també la renovació de les dutxes i el canvi de tot el paviment”, segons han informat fonts municipals. Ara, el projecte estarà exposat públicament durant un mes per treure posteriorment l’obra a licitació.

En aquesta línia, també es proposa dotar l’equipament d’un sistema d’energia solar per escalfar l’aigua.

Un pressupost de 114.207 euros

El pressupost d’aquesta obra és de 114.207,86 euros, un finançament garantit i assegurat, segons l’actual equip de govern, per la subvenció de la Xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona.

L’execució de l’obra es preveu que es pugui dur a terme en una sola fase i el termini previst és de 2 mesos subjectes a les condicions meteorològiques, organitzatives i esportives del club.