L’AquíBerguedà organitza aquest dijous l’últim debat de campanya amb els 5 candidats a l’alcaldia de Berga

L’AquíBerguedà i Ràdio Berga organitzen aquest dijous dia 21 de maig a les 8 del vespre el tercer i últim debat de campanya amb els candidats a l’alcaldia de Berga. Hi participaran, així, el cinc caps de llista que concorren a les eleccions municipals a la ciutat: Antoni Biarnés (CiU), Rosalia Monroy (PSC), Montse Venturós (CUP), Ermínia Altarriba (ERC) i Joan Torres (ICV).

Des d’aquests mitjans, doncs, convidem als nostres lectors i oients a poder enviar preguntes als candidats. Es pot fer a partir d’aquesta secció del nostre web. El debat es farà a la plaça del Forn de Berga i acabarà amb una botifarrada per a tots els assistents. En cas de mal temps, es traslladarà a l’Hotel Berga Park.

Estarà moderat per Xavi Rosiñol, director de La Tribu de Catalunya Ràdio.

El debat està organitzat per l’AquíBerguedà, amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació Catalunya Central i l’Ajuntament de Berga, i el patrocini de Cansaladeria Guixé, Ballús S.A. i Dani Magik.

També serà retransmès en directe per Ràdio Berga 107.6 FM i www.aquibergueda.cat.