Un incendi afecta una zona boscosa de difícil accés a Navàs

Un incendi forestal ha afectat una zona de bosc i de difícil accés del municipi de Navàs, a la comarca del Bages. El foc s’hauria declarat a dos quarts de quatre de la tarda en una àrea muntanyosa que, segons fonts dels Bombers de la Generalitat, es troba entre la Rata i el Molar, de característiques molt boscoses.

En les tasques d’extinció hi han treballat catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat, nou equips terrestres i cinc aeris. I així mateix, en l’operatiu també hi ha hagut efectius de les Associacions de Defensa Forestal (ADF) que han intentat controlar les flames des dels laterals. Finalment s’ha pogut donar per controlat i s’ha extingit a mitja tarda, deixant cremada mitja hectàrea.

Bombers n’ha piulat les primeres novetats al voltant de dos quarts de 5 de la tarda, encara que el nombre de dotacions hauria augmentat lleugerament des de llavors i fins al moment de l’extinció.

Notícia ampliada a les 19.10.