Berga aplega de nou el Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras de futbol i futbol sala

Un any més, s’organitza a Berga el Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras, que tindrà lloc del 29 de juny al 4 de juliol. Jordi Torras, ex-jugador del Barça, s’instal·la a Berga una setmana, per fer de tècnic i monitor cada dia; juntament amb d’altres professionals, per tal d’ensenyar als nens a jugar a futbol i a futbol sala. A més, d’inculcar-los, els valors necessaris “per a un joc net”. Segons s’ha explicat en una roda de premsa de presentació que s’ha realitzat a Berga.

rdp campus futbol sala jordi torras 2015 berga (4)Molts dels participants ja practiquen futbol o futbol sala durant l’any, però en aquest campus podran perfeccionar les habilitats tècniques i les tàctiques que s’utilitzen en aquests dos esports. Torras, que és gerent de l’empresa organitzadora Control Play, ha comentat que coneix totes les possibilitats que hi ha a l’estiu i que cada vegada n’hi ha més; però ha assegurat que està molt satisfet amb els nens que escullen el seu Campus ja que el seu objectiu és que marxin l’últim dia amb cara de satisfacció. A més, ha afegit: ”no només és el món del futbol o l’arribar a ser, busquem que tinguin una bona formació i, sobretot, que es diverteixin”.

El campus no es basa només en el futbol sinó que també tenen piscina cada dia i, per exemple, una nit de por. S’allotgen a l’Hotel Berga Park on ”s’està molt bé i el tracte és molt bo” ha afirmat Torres. Aquest any hi ha de 35 a 40 inscrits d’arreu de Catalunya que de 9h a 19:30h coneixeran a fons el futbol i el futbol sala.

Joan Carles Sosa ha agraït a l’antic regidor d’Esports de Berga, Jaume Vegas, tota l’ajuda, i també ha donat les gràcies als patrocinadors i a Pep Graus, per la seva col·laboració. Seguidament ha donat la paraula a Francesc Ribera, regidor del nou ajuntament de Berga, de la CUP. Ribera també ha volgut agrair la tasca necessària per al desenvolupament de l’activitat, que ha dut a terme l’equip de govern anterior de CiU, i ha afegit que el nou govern es posa ara a disposició del campus per ajudar en allò que calgui.

FOTO: Roda de premsa de presentació del Campus Jordi Torras. AUTOR: Ricard Codina

X