Estudiants de l’INS Alt Berguedà de Bagà guanyen el VIII Concurs Joves i Conducció en la categoria de vídeo

Alumnes de l’INS Alt Berguedà de Bagà, entre d’altres d’arreu de Catalunya, s’han proclamat guanyadors del VIII Concurs Joves i Conducció en les categories de Relat, Fotografia i Vídeo,  respectivament. Els alumnes de Bagà han volgut reflectir una història on tot es veu trencat per un accident de trànsit. Amb un vídeo magnífic han guanyat un merescut premi que els ha compensat per la feina ben feta.

L’acte d’entrega de premis, que ha tingut lloc a la seu del Servei  Català de Trànsit (SCT), ha comptat amb la presència de Joan Josep Isern, Director del Servei Català de Trànsit (SCT); Sebastià Salvadó, President del RACC; i Teresa Pijoan, Directora general d’Educació Secundària de la Generalitat de Catalunya.

El grup de 4t d’ESO A de l’escola Anna Mogas de Granollers, enguany s’ha proclamat vencedor en l’apartat de millor classe, gràcies a l’elevada participació en l’edició d’enguany (26 dels 29 alumnes de la classe, amb 10 vídeos, 51 fotos i 14 relats, en total 75 treballs presentats). Mentre que Joan Capellas de La Salle de Manresa ha rebut el premi al professor més motivador.

Enguany, un total de 1.612 joves han participat al concurs. A l’apartat de Vídeo s’hi han presentat 258 treballs, al de Fotografia 533 i al de Relat 480.