Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Esports, Societat

Una quarantena d’infants entrenen i es diverteixen al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras de Berga

Una quarantena d’infants entrenen i es diverteixen al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras de Berga

La quarantena d’infants que participen, del 29 de juny al 4 de juliol, al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras de Berga són aquesta setmana ja a la capital de comarca amb una agenda atapeïda però pensada no només perquè millorin tècnicament sinó també perquè es diverteixin. Segons ha explicat el mateix Jordi Torras en una entrevista a l’AquíBerguedà.cat i a Ràdio Berga, “als matins aprenen i juguen a futbol al camp de futbol de Berga, i a les tardes coneixen de prop el futbol sala al pavelló d’esports”. Aquesta és la finalitat del campus, descobrir o perfeccionar aquests esports. A més, ho compaginen amb altres activitats, com ara piscina. És la tercera edició del Campus Jordi Torras a Berga, organitzat per l’empresa Control Play que gestiona el mateix Torras, que n’és el gerent; i enguany hi ha, en total, 38 nens inscrits.

Jordi Torras és jugador professional de futbol sala, fins fa dues temporades jugava a l’equip del Barça d’aquest esport i ara continua la seva carrera a Itàlia, a l’Asti de la Sèrie A de futbol sala.

Torras ha destacat als nostres micròfons que fa de tècnic i monitor al campus que porta el seu nom, juntament amb d’altres professionals; per tal d’ensenyar als nens a jugar a futbol i a futbol sala. I a més, inculcar-los, els valors necessaris per a un joc net, i perquè, a banda d’aprendre, també s’ho passin bé.

Conviu amb els nens tota la setmana, i de moment, el balanç que en fa – tot i la calor que fa a Berga aquests dies – és molt positiu.

Estic amb tu

En l’entrevista Jordi Torras també ha volgut destacar la gran varietat de campus que hi ha aquest estiu al Berguedà. Des del Campus del  jugador puig-reigenc de l’Sporting de Lisboa, Uri Rosell, que va celebrar-se la setmana passada, fins al Campus Femení de la Federació Catalana de Futbol (FCF) que es durà a terme d’aquí uns dies. “Crec que és molt positiu”, ha valorat.

Podeu escoltar a continuació l’entrevista completa a Jordi Torras:

Asti Campus Campus d'Alt Rendiment Jordi Torras Futbol Futbol sala Jordi Torras

Comentaris