Una quarantena d’infants entrenen i es diverteixen al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras de Berga

La quarantena d’infants que participen, del 29 de juny al 4 de juliol, al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras de Berga són aquesta setmana ja a la capital de comarca amb una agenda atapeïda però pensada no només perquè millorin tècnicament sinó també perquè es diverteixin. Segons ha explicat el mateix Jordi Torras en una entrevista a l’AquíBerguedà.cat i a Ràdio Berga, “als matins aprenen i juguen a futbol al camp de futbol de Berga, i a les tardes coneixen de prop el futbol sala al pavelló d’esports”. Aquesta és la finalitat del campus, descobrir o perfeccionar aquests esports. A més, ho compaginen amb altres activitats, com ara piscina. És la tercera edició del Campus Jordi Torras a Berga, organitzat per l’empresa Control Play que gestiona el mateix Torras, que n’és el gerent; i enguany hi ha, en total, 38 nens inscrits.

Jordi Torras és jugador professional de futbol sala, fins fa dues temporades jugava a l’equip del Barça d’aquest esport i ara continua la seva carrera a Itàlia, a l’Asti de la Sèrie A de futbol sala.

Torras ha destacat als nostres micròfons que fa de tècnic i monitor al campus que porta el seu nom, juntament amb d’altres professionals; per tal d’ensenyar als nens a jugar a futbol i a futbol sala. I a més, inculcar-los, els valors necessaris per a un joc net, i perquè, a banda d’aprendre, també s’ho passin bé.

Conviu amb els nens tota la setmana, i de moment, el balanç que en fa – tot i la calor que fa a Berga aquests dies – és molt positiu.

En l’entrevista Jordi Torras també ha volgut destacar la gran varietat de campus que hi ha aquest estiu al Berguedà. Des del Campus del  jugador puig-reigenc de l’Sporting de Lisboa, Uri Rosell, que va celebrar-se la setmana passada, fins al Campus Femení de la Federació Catalana de Futbol (FCF) que es durà a terme d’aquí uns dies. “Crec que és molt positiu”, ha valorat.

Podeu escoltar a continuació l’entrevista completa a Jordi Torras: