First Stop

Berga, Societat

L’accés a la piscina municipal de Berga serà gratuït a partir de les 4 d’aquesta tarda en motiu de l’onada de calor

L’accés a la piscina municipal de Berga serà gratuït a partir de les 4 d’aquesta tarda en motiu de l’onada de calor

L’equip de govern de l’Ajuntament de Berga ha decidit obrir l’accés a la piscina municipal de manera gratuïta i com a mesura excepcional en motiu de l’onada de calor que continuarà durant el dia d’avui i que es preveu que arribi al seu pic durant la jornada de demà. Així, a partir de les 4 de la tarda d’avui dilluns dia 6 es podrà accedir gratuïtament a la piscina municipal. L’accés serà limitat a l’aforament de les instal·lacions.

D’aquesta manera, des del consistori berguedà s’estableix com a criteri que l’accés a la piscina municipal serà gratuït quan el grau de perill per calor sigui ‘alt’ o ‘molt alt’ (taronja o vermell respectivament) a la comarca, segons els avisos emesos pel Servei Meteorològic de Catalunya que es poden consultar a la web www.meteocat.cat.

Les regidores d’Esports i de Salut, Mònica Garcia i Anna Alsina, fan una crida a la precaució davant l’onada de calor i expliquen la voluntat de l’Ajuntament en la presa d’aquesta decisió: “Davant l’onada de calor prevista durant el dia d’avui i que es preveu que s’allargui fins demà, creiem necessari poder facilitar l’accés a tothom a les instal·lacions de la piscina municipal per tal que el preu de l’entrada no sigui un impediment per poder-se refrescar en un espai segur”, argumenten.

En la mateixa línia, des de l’Ajuntament de Berga es demana un esforç de cara a evitar actituds imprudents davant el risc d’incendi i també per evitar els efectes de l’onada de calor sobre les persones es recomana seguir les indicacions de Protecció Civil en cas d’onada de calor, que es poden trobar clicant aquí.

FOTO: Piscina Municipal de Berga. AUTOR: Piscina de Berga/Facebook

Ajuntament de Berga Meteocat Onada de calor Piscina gratuïta

Comentaris