Victòria del gironellenc Franc Serra a la Copa Dirt-Track i del casserrenc Gerard Riu a Moto3 al circuit d’Alcarràs

Franc Serra, de Gironella, ha guanyat la segona prova de la Copa Dirt-Track a Agramunt en la categoria Open. Amb aquesta primera posició, Serra es situa líder de la classificació general.

Per Serra, però, els entrenaments han estat una mica fluixos, no m’he acabat de sentir còmode sobre de la moto. Però hem treballat i poc a poc ens hem anat sentint millor”. Franc Serra ha afegit, després de la competició, que “hem fet les mànegues classificatòries una mica amb cap per entrar a la final. He sortit amb moltes ganes i m’he col·locat primer i amb cap i aguantant he aconseguit guanyar. Estic molt content de com ha treballat l’equip, han fet que em sentís molt còmode i ja tinc moltes ganes de tornar a l’acció”

Gerard Riu. AlcarràsPer la seva banda, Gerard Riu, de Casserres, ha dominat de principi a fi la carrera de Moto3 al circuit d’Alcarràs. Aquesta victòria en la tercera prova del Campionat d’Espanya de Velocitat, col·loca Riu segon de la general.

FOTOS: Franc Serra al podi, en la imatge superior. Gerard Riu, al costat d’aquestes línies. AUTOR: Cedides per MC Baix Berguedà

X