Rubén Torres, guanyador del cartell anunciador de la Festa dels Elois 2015

Amb l’arribada del calorós juliol, arriba també la tradicional Festa dels Elois en què l’aigua i els rucs esdevenen protagonistes. Els preparatius per la festa, que se celebrarà el cap de setmana del 25 i 26 d’aquest mes, ja estan en marxa i de moment, ja hi ha cartell guanyador anunciador dels Elois 2015. Es tracta del disseny de Rubén Torres, que ha estat l’escollit pel jurat d’entre les 9 propostes rebudes.

Així, l’autor del cartell guanyador, a més de veure publicat el seu cartell com a anunciador de la Festa, rebrà també un premi de 300 euros, tal i com estableixen les bases del concurs.

CARTELL-ELOIS15-RTDes de l’Ajuntament de Berga, i concretament des de la regidoria de Festes, es felicita el guanyador del concurs i s’agraeix la participació de la resta de concursants. Així com també es posa de relleu la col·laboració desinteressada per part del jurat d’aquest concurs, que ha estat format pel dibuixant, pintor i tatuador Marc Sangrà (http://facebook.com/marc.sangra); el ceramista Gustau Vidal; i el publicista i pintor Iñaki Otaola (www.inakiotaola.com). “Des de l’Ajuntament sí que volem donar les gràcies als membres del jurat, que han destinat una part del seu temps a donar-nos un cop de mà a l’hora de fer la tria dels cartells presentats de manera totalment desinteressada i evidentment això és molt d’agrair”, matisa la regidora de Festes Mònica Garcia.

El programa d’actes de la Festa dels Elois es donarà a conèixer properament.

FOTOS: Membres del jurat amb el cartell. D’esquerra a dreta, Gustau Vidal, ceramista; Iñaki Otaola, publicista i pintor; Marc Sangrà, dibuixant. Sobre aquestes línies, cartell guanyador. AUTOR: Ajuntament de Berga

X